Informații detaliate sunt disponibile dacă faceți clic pe butonul Vezi mai mult.
Center of HOPE is a project of Romania Animal Rescue Inc dba Animal Spay Neuter International. and will be our headquarters in Romania for spay/neuter, veterinary care, veterinary training, education of kids, and the launch point for HOPE the mobile clinic. The Center of HOPE was built to provide the vital help for as many animals as possible. With your help, we can change the life of lots and lots of animals and change the mind concerning animal welfare in Romania!
Mission
Investigații, expuneri și creșterea conștientizării publicului cu privire la cruzimea asupra animalelor.
Reprezentarea animalelor în cel mai puernic mod posibil la nivelul Guvernului și Parlamentului României, al autorităților centrale și locale, precum și în fața altor factori de decizie.
Să educăm, să inspirăm, să împuternicim și să susținem comunitatea să devină activă pentru prevenirea și interzicerea cruzimii asupra animalelor.
Nu în ultimul rând, ne dorim să fim un exemplu de contribuție la întărirea mișcării globale pentru protecția animalelor.
INVESTIGAȚII – EXPUNERI – SCHIMBARE POZITIVĂ CU AGENT GREEN, organizația de mediu care se lupta pentru protejarea padurilor Romaniei.
Comunitatea diversitatii si tolerantei pentru salvarea naturii.
AGENT GREEN lupta pentru padurile Romaniei din linia 1. Hai si tu !
Prioritati: stoparea taierilor ilegale, protejarea ultimelor paduri virgine si interizicerea exploatarilor forestiere in parcurile nationale.
Cine suntem si cum poti ajuta si tu!
Bine ați venit la Sanctuarul Nima, o mică oază de liniște, pace și libertate pentru animalele de fermă, cele mai blânde, dar și cele mai exploatate și mai abuzate animale din lume.
Alcătuit din mai multe proprietăți private, în care animalele locuiesc în regim de mică gospodărie privată (nu fermă), în cele mai bune condiții, dar îngrijite și ocrotite în regim de sanctuar (respectiv, nu sunt supuse exploatării de nici un fel, nu sunt folosite pentru tracțiune, călărie, muncă, obținerea de produse de origine animală și nici unui alt scop economic sau de agrement), Sanctuarul Nima este dedicat văcuței Nima, salvată, împreună cu alte văcuțe, de la o fermă de lapte în curs de închidere.
Ce o face atât de specială pe Nima?
Ei bine, Nima a avut neșansa de a-și rupe un picior, dar și sansa, unică în România, de a fi operată cu succes și salvată, în loc să ajungă la abator, cum se practică de regulă cu animalele crescute pentru profit, în toată lumea.
Mai mult, Nima a inspirat și unit peste 100 de oameni din România și din străinătate, care, împreună (prin donații, ajutor logistic și medical, de specialitate) au reușit să facă posibilă prima acțiune de salvare de acest gen din România.
Nima va fi de altfel, unul dintre primii rezidenți ai sanctuarului care îi poartă numele, primul sanctuar din România, dedicat animalelor de fermă.
Sanctuarul Nima se află în Comuna Brăduleț, județul Argeș, un sat în care principala ocupație a locuitorilor este creșterea animalelor de fermă. Localizat la poalele Munților Făgăraș (versantul sudic), micul sat se află pe ruta de transhumanță spre pășunile alpine.
Ne găsiți aici: http://siddhartha.ro/contact/
FUNDATIA SIDDHARTHA, Nr. Registru Judecatoria Curtea de Arges 09/ 16.09.2016, Cod de Inregistrare Fiscala 36683273, Comuna Bradulet, sat Bradulet, str. Principala, nr. 39, judet Arges conturi bancare
Asociația F.R.E.E „Freedom and Respect for Every Earthling” a fost înregistrată în anul 2017 și are ca scop promovarea drepturilor animalelor și protecției mediului în România.
Ne dorim să contribuim la crearea unei lumi mai bune în care animalele non-umane să aibă dreptul elementar la viață și integritate corporală, să fie tratate cu respect și demnitate.
Welcome dear dog lover!
Join us in our rescue mission and get to know our rescued stray dogs and our shelter.You can read more about our project below.
SOS Dogs Romania is a project meant to save the lives of the unwanted stray dogs in Romania.In order to succeed we kindly ask you to support us. Every little donation is welcome,no matter how small.Also if you’re interested in adopting a furry four-legged friend,don’t hesitate to contact us!
E-mail: sosdogsromania@gmail.com Website: www.sosdogsromania.com (pending)
Paypal: ciulcudaniela@gmail.com
Ciulcu Daniela Mihaela IBAN:RO92BACX0000000129321001 Swift: BACXROBU Bank: Unicredit Tiriac Bank
You Caring: https://www.youcaring.com/help-ana-maria-ciulcu-to-rescue-stray-dogs-in-romania-446564#.VjFX-pcbWYb.facebook
Demarăm proiectul! Construirea primului Centru de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice din Sudul României
În 2014 Fundația Visul Luanei a înființat în București Programul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice care oferă în regim pro bono îngrijiri medicale de specialitate animalelor sălbatice, cu precădere celor din mediul urban și peri-urban. Pentru a lua cele mai bune decizii privind procesul de salvare, reabilitare și eliberare a animalelor, Fundația are o colaborare strânsă cu specialiștii în ecologia și biologia animalelor sălbatice din cadrul Asociației Wilderness Research and Conservation. Astfel, pe lângă ajutorul medical sunt coordonate și susținute și diferite proiecte de monitorizare, cercetare și gestionare a populațiilor și patologiilor acestor animale.
Misiune & Viziune
Odată cu urbanizarea excesivă, unele specii de animale sălbatice au reușit să se adapteze în oarecare măsură mediului antropic. S-a creat astfel un mediu de interacțiune continuă om-animal în care, de multe ori, animalele au de suferit. Pentru a diminua acest impact negativ față de animalele sălbatice, organizația răspunde la solicitări în teren și oferă consultanță atât autorităților, cât și societății civile în probleme ce privesc interacțiunea om-animal, primul ajutor și transportul în siguranță a animalelor sălbatice în impas de supraviețuire. De asemenea, Fundația investește în formarea de profesioniști în medicina animalelor sălbatice și participă activ la educarea societății asupra biodiversității și necesității protejării acesteia, oferind și un amplu program de voluntariat tematic.
Despre proiect Obiectiv
Datorită creșterii diversității speciilor (atât din zona urbană, cât și cea rurală) salvate și internate în clinica actuală, începând cu primăvara anului 2018, Fundația Visul Luanei împreună cu colaboratorii vor începe construirea primului Centru de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice din Sudul României. Centrul va fi amplasat la periferia Municipiului București, pe Spaliul Unirii (la 3 minute de stația RATB Taberei a autobuzului 223), pe un teren de 2500 mp (cu posibilitate de extindere) ce va fi special amenajat în scopul tratării și reabilitării animalelor sălbatice. Acest proiect va include o clinică medicală de specialitate, spații de reabilitare specifice nevoilor speciilor în procesul de recuperare (voliere, iazuri, țarcuri) și un spațiu destinat evenimentelor educative și de voluntariat.
Impact
Din 2014 până în prezent aproximativ 2000 de animale sălbatice din peste 40 de specii au fost internate și au primit îngrijiri medicale de specialitate în clinica actuală, cu un procent de aproximativ 35 % rată de reabilitare și eliberare. Odată cu noul Centru se prevede creșterea atât a numărului, a diversității, cât și a procentului de reabilitare și eliberare, similar cu centre specializate de top din țările vestice (>40%). Se intenționează ca noul Centru să se poată ocupa și de animale sălbatice de dimensiuni mai mari (căprioare, păsări răpitoare și de apă mari etc.) cu scopul acoperirii cazuisticii sălbatice din Sudul României. În momentul de față nu există nicio instituție care poate oferi un astfel de program de reabilitare de specialitate la animale sălbatice în această zonă a țării. Ca plan de medie și lungă durată se dorește ca acest amplasament să devină un Centru de referință pentru reproducerea și reabilitarea animalelor sălbatice native cu status vulnerabil și critic de existență. De asemenea, se dorește crearea de parteneriate cu autoritățile în scopul confiscării animalelor sălbatice ținute ilegal în captivitate și îngrijirii lor în Centru, pentru a putea fi reabilitate și, ulterior, eliberate în sălbăticie.
Beneficiari
Animalele sălbatice sunt beneficiarii proiectului, prin prisma creării unui Centru de tratament și recuperare corespunzătoare nevoilor lor. Noile dotări ale centrului vor putea oferi îngrijiri de specialitate unui număr de aproximativ 1000 de animale/an dintr-o plajă mare de specii, cu rezultate de salvare și eliberare mai bune ca în prezent. De asemenea, Centrul va urmărări refacerea echilibrului om-natură din ecosistemul urban prin diminuarea impactului antropic asupra faunei sălbatice, conștientizarea rolului omului în protejarea animalelor sălbatice, și educarea publicului larg privind modul corect de acționare atunci când sunt găsite animale sălbatice aflate în nevoie.
Buget necesar
Costurile acestui nou Centru sunt aproximate la 110 000 euro până la stadiul de funcționare primară (teren, gard, utilități, clinică, țarcuri/voliere ). La momentul actual 65% din costuri sunt suportate din fonduri personale și donații în materiale de construcție. Dacă doiți să susțineți acest proiect puteți dona aici: visulluanei.org/donatii/ Email: visulluanei@gmail.com
Oglinzi. Valori. Netichetă
Valorile TAC. Comportamente, principii, atitudini
In order to continue our activity we need you help. Donations can be made in our bank account :
Asociatia Red Panda CIF: 29856924 IBAN Account: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank, suc. Rahova
or
via paypal – donate@red-panda.ro
Respect pentru fiinţele umane şi non-umane.
Respect for human and non-human beings.
Asociatia MARIUTA sunt eu, DANIELA POPOVICI si cu bunul Dumnezeu
Miau este casa pisicilor deschisa tuturor oamenilor care vor sa le cunoasca si sa le iubeasca ♥ Va asteptam cu drag!
Miau s-a nascut din iubirea noastra pentru pisici si din dorinta de a ajuta cat mai multe din ele, oferindu-le un spatiu cald unde sa fie iubite, ingrijite si socializate pentru ca mai apoi sa fie adoptate de oameni responsabili.
Va asteptam sa le vizitati, sa petreceti timpul in compania lor si chiar sa le luati acasa daca sunteti pregatit si indepliniti conditiile de adoptie.
Toate pisicile sunt vaccinate, deparazitate si se dau numai cu contract de adoptie. Bunastarea pisicilor noastre este pe primul loc, asa ca va rugam sa le respectati cand veniti in vizita 🙂
Avem cateva reguli de buna purtare cu pisicile si va rugam sa tineti cont de ele: *Atunci cand o pisica doarme, nu o treziti, lasati-o sa-si faca somnul de frumusete 🙂 *Nu fortati pisicile sa stea cu voi sau in brate daca ele nu vor asta. O sa vina ele la voi cand vor si o sa apreciati mai mult compania lor. *Nu stresati pisicile, nu le trageti de coada, de urechi, etc. *Puteti face cate poze vreti, insa fara blitz, va rugam fiindca le deranjeaza pe pisici. *Copiii sub 14 ani trebuie sa fie supravegheati tot timpul de un adult *Pisicile noastre sunt obisnuite cu o anumita hrana, asa ca va rugam sa nu le dati altceva de mancare si nici sa le lasati sa bea din bautura dvs. *Pisicile lasa par, e inevitabil, asa ca avem la dispozitia dvs role adezive pentru a va curata. *Daca observati pe cineva care deranjeaza pisicile va rugam sa luati atitudine, fie anuntand personalul sau atragandu-i atentia persoanei care face asta.
Va multumim si va asteptam cu drag si cu multe pisici adorabile ♥
Coming Soon!
În curs de finalizare. Reveniți pe site pentru noutăți.